Alles >

Kaasfonduo

Zoveel kaassoorten, zoveel kaasfondues. Dus waarom zou je maar één kaassmaak op tafel zetten? Vervang de caquelon voor een ‘broodpannetjes’-duo. Snoepgroente erbij en dip till you drop! HAPJE – 6 PERS. – 20 MIN.– MAKKELIJK INGREDIËNTEN 1 robuust pave wit afbakbrood 1 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 175 ml witte wijn 300 g Zaanlander kaasfondue (AH) 5 g bieslook 5 g selderij 350 g snoepgroentemix (emmer) bakpapier Brood snijden Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd met een mes 2 driehoeken in de bovenkant van het brood waarbij je zorgt dat er 1 cm. tussen de driehoeken zit. Zorg dat je het brood insnijdt, maar niet doorsnijdt. Pluk voorzichtig het brood in grote stukken uit de driehoeken, zodat je 2 holtes krijgt waar je de kaasfondue in kunt doen. Leg het grote brood en de stukjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven 10 min. Kaasfondue maken Bereid ondertussen de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking. de selderij en bieslook fijn. Verdeel de helft van de fondue over één van de holtes van het brood. Schep de selderij en bieslook door de rest van de fondue en verdeel over de andere holte. Serveer het geroosterde brood en de snoepgroentemix erbij om erin te dippen.