Bezeten van Eten

Eten is voor Lize gewoon eten. Maar sommige mensen zijn ervan bezeten. Om te ontdekken waarom, duikt Lize Korpershoek elke week een andere keuken in in deze nieuwe podcast serie. Hieronder vind je alle afleveringen. De recepten die Lize met de koks bereid heeft, vind je op http://www.ah.nl/podcast

lize

Slager Arend Ten Wolde

‘Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Maar kies op de dagen dat je wél vlees eet, voor het allerbeste stukje.’ Met zijn 30 jaar heeft Arend Ten Wolde een frisse blik op het slagersvak, waar duurzaamheid en kwaliteit voorop staan.

Slager Arend Ten Wolde

Italiaanse keuken met Bruno Giuntoli

Als Bruno Giuntoli nog maar één gerecht zou mogen eten, zou het pasta al ragù zijn: pasta met een saus van tomaat en gehakt. "Dat is dus geen pasta bolognese, dat bestaat namelijk niet," aldus de Italiaans-Rotterdamse restauranteigenaar.

Italiaanse keuken met Bruno Giuntoli