Kappers eten kapsalon

Vandaag zijn we bij een kapsalon in Diemen en gaan we bijzondere kapsalons proeven. Het lijkt om een gewone kapsalon… zouden ze het verschil proeven?

Nederlanders koken gemiddeld maar zeven verschillende gerechten.

Laten we wat nieuws proberen. -Ik ken dit niet.

Vandaag zijn we bij de kapper in Diemen. We gaan gezondere kapsalons proeven.

Dit lijkt een gewone kapsalon. Ik ben heel benieuwd of zij het verschil merken.

Een kapsalon. Die gaat wel op.

Eet smakelijk. -Dankjewel.

Een echte kapsalon is dit. Alleen zonder haar dan.

Ik denk iets van gehakt. -Volgens mij is dit gewoon vegetarisch.

Maar wel lekker, hoor.

Vegan. -Ja, zie je.

Het smaakt gewoon naar kip. -Smaakt heel lekker.

Nu de kapsalon met een kleurtje. En met eetbare bloemen.

Bloemetjes. -Iemand heeft groene vingers gehad.

Ik mis de kappertjes.

Ik zou mezelf wel zien als een paarse roos.

Op zich wel oké. Voor een bloem.

Alles wat dit helemaal besmeurt, dat laat ik.

Alleen buiten de deur. -Thuis maakt het niet uit.

Dan zit je onder. -Dan zit de saus tot hier. Maakt niet uit.

Deze is gemaakt van appel-frietjes, rozijntjes en hangop.

Een soort kapsalon als dessert.

Dit is echt ontzettend lekker, Robert. -Hij was lekker.

Als ik een kapsalon wil, heb ik liever deze dan een echte.

Omdat het de helft van de calorieën is.

Met een lekker proseccootje erbij. -Een beetje gezond.

Friet moet gewoon ongezond zijn.

Het ziet er prachtig uit. Wel teleurstellend dat er niet iets...

Wauw. Eet smakelijk.