Kids & vis

Vandaag laten we een paar moedige kids allerlei visgerechten proeven. Een paella met octupus en mosselen, een visburger van zeeduivel en als afsluiter oesters. De zeeduivel is een hit….maar de oesters gingen te ver!

Nederlanders koken gemiddeld maar zeven gerechten.

Daarom gaan wij vandaag iets nieuws proberen.

Ik ken dit niet.

Vandaag gaan we allerlei verschillende visgerechten laten proeven ...

door heel moedige kids.

Dit is de paella met octopus en mosselen.

Sven, voor jou.

Het ruikt goor. -O mijn god, dit leeft volgens mij nog.

Ik vind het smaken naar, ja, gewoon vis.

Vis palla? -Wat is dat?

Dan zeg ik tegen m'n ouders dat er geen vis bij zat.

Sorry chef, maar niet lekker.

En nu, de zeeduivelburger met saffraan-aioli.

Lekker.

Ja, dat ziet er best lekker uit. -Yes.

O nee, er zit sla op.

Ze eten nu dus een burger gemaakt van dit.

Nee, nee. Dit is eng, ik ga weg.

Hebben we dit op die hamburger gegeten?

En dan nu, oesters. Ik ben heel benieuwd.

Dit wordt spannend. -O, nee.

Nee, nee, nee, nee, nee, nee.

Er zit een hele vis in of zo. -Nee, dat is de mossel zelf.

Mossel 2.0.

Ik ruik vieze stenen. -Dit hele ding?

Eén hapje dan. -Ja, ga maar.

Gadver. Alex, wat doe je?

Nee, echt niet.

De volgende keer gaan we ouderen supermoderne gerechten laten proberen.

En wil je al deze recepten? Klik dan op het i'tje.