Uitsmijters eten bijzondere uitsmijters

Vandaag zijn we in een sportschool en laten we een groep uitsmijters heel bijzondere uitsmijters proeven.

Nederlanders koken gemiddeld maar zeven verschillende gerechten.

Laten we wat nieuws proberen.

Ik ken dit niet.

Vandaag zijn we in de sportschool...

en laten we uitsmijters bijzondere uitsmijters proeven.

Dit is een kwarteluitsmijter. Is een mooi voorgerechtje, toch?

Spannend, hoor. -Daar gaan we dan.

Ik voel me net een klein kind. -Kijk, daar komt het.

Wel een heel klein gerechtje. -Ik ben een grote jongen, wat...

Dit is een heel grote maaltijd.

Kwartel, ja. -Ik denk dat ik er een stuk of 30 nodig heb.

Ik eet liever die kwartel op, dan ben ik wat voller...

maar dat eitje mag ook wel blijven. We kunnen wel even kloppen.

Is er nog meer? -En gauw.

En dan nu, een heel hete uitsmijter. Kunnen we zien hoe stoer ze echt zijn.

Wat is dit nou weer? -Nee, dit eet ik sowieso niet.

Alleen de kleur al houdt me tegen om het te eten.

Het maakt het niet aantrekkelijker dat het rood is, denk ik.

Ik heb BHV gehad, dus mocht er iets fout gaan...

Oké, ik reken op je.

Ik heb er eentje extra pittig gemaakt.

Nou, hij is wel goed pittig in ieder geval. -Jezus, wat is dat heet. O, man.

Z'n hoofd begint te glimmen. Het is verrassend, chef.

Vind je het lekker?

Het is verrassend, chef.

En dan nu, de perzik-pannacotta-uitsmijter.

Kijk eens.

Wat is dat nou? -Het lijkt wel een gebakje.

Dat witte maakt het een beetje apart, hè?

Nou, jongens.

Eiertaart? -Het is in ieder geval geen kwartel.

Ik vind het wel lekker eigenlijk ook. -Ja, hij is heerlijk.

Pannacotta-uitsmijter. -Lekker gedaan, chef.

Doe er nog maar een. -Dit was de uitsmijter, jongens.

Dit was de laatste.

Voor meer afleveringen van Ik ken dit niet, ga snel naar Appie Today.

Meer Ik ken dit niet