Robbert is terug! Met zwangere vrouwen

Robbert laat zwangere vrouwen allerlei lekkers proeven. Of toch niet? Vinden zij een zure bom met chocolade echt lekker? En wat denken ze van babyvoeding uit een potje? Mmmmm

Nederlanders koken gemiddeld maar 7 verschillende gerechten.

Laten we wat nieuws proberen.

Ik ken dit niet.

Vandaag proeven we speciale gerechten met zwangere vrouwen.

We gaan zien of de clichés waar zijn en gaan proberen het menu uit te breiden.

Als je zwanger bent, kan rauw vlees eten gevaarlijk zijn voor je baby...

en daarom bij dezen een vegetarische variant.

Filet. Filet americain. Ja, dat mogen we niet.

Ik werk met kinderen, dus ik zie dit echt in hun luiers.

Best wel lekker.

Vegetarisch. -Hee!

Het is aubergine met tomaat en harissa.

Eén iemand vond het niet lekker, zie ik. -Oeps.

Dit is 'n praliné van zure bom en chocolade. Ik ben heel benieuwd wat ze hiervan vinden.

Yes! -Ja, zoet.

O, lekker. -Stop!

O, dit ziet er lekker uit.

O, nee toch. -Gatverdamme.

Ik vind het wel te doen. -Het is nog oké.

Nee, jongens.

Het is ook wel lekker. -Superlekker. Wil jij niet? Mag ik 'm?

Zure bom au chocolat.

Nee, nog niet terug.

Het volgende gerecht: quiche bereid met de inhoud van babypotjes.

Een culinair hoogstandje, jongens. -Oké.

Een moestuin? -Het ruikt best lekker.

Oe.

Wel lekker. -Vind ik ook.

Iets van pompoen? -Ik vind het serieus lekker.

Ik weet niet wat dit met zwanger zijn te maken heeft.

O jee.

Groentehapjes.

Jullie hebben net een quiche geproefd met ingrediënten van babyvoeding.

O, uit een...Maar was dit echt uit een potje? -Ja.

Wat? -Echt? Maar het was best oké.

Ja, het is echt superlekker. -Dit kunnen jullie kindjes ook verwachten.

Krijg ik het recept? -Ja, ik regel het.

Wil je meer afleveringen zien van Ik ken dit niet? Volg mij op AppieToday.nl.